Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
http://www.thaliarentacar.hu/

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Magyar História X

sick_society 2009.02.15. 03:08

Még az alternatív kultúrák kapcsán megígértem, hogy írok majd a skinheadekről. Most igyekszem pótolni, lévén rövid időre aktuálissá vált a téma. Az egyik blogon heves vitába bonyolódtam az egyik post írójával a "náciveszély"-ről illetve annak létéről, vagy nemlétéről. Egyébként egy jó oldalnak tartom a Kettős Mércét illetve a magyarinfo.blog.hu/ -t és rühellek olyanokkal vitatkozni, akikkel alapvetően egyet értek sok mindenben. A postjaik hmm... minimum gondolatébresztőek! Különben nem reklámoznám őket! :-)))

Nadeszóvalcsakazértis, hogy eredeti témánkhoz visszakanyarodjak: Skinheadek! A korábbi gyakorlattal ellentétben most nem írnám le a kialakulásuk történetét, mindenki nézzen utána, ha akar, az interneten fellelhető számos forrás valamelyikéből!

A punkhoz hasonlóan ez is Angliából indult és mire átért Magyarországra, már számos jegyében különbözőségek mutatkoztak. Itt nemcsak arra gondolok, hogy az angol skinheadek piros cipőfűzőben nyomulnak, a magyarok meg valamiért fehérben. Itthon egyébként érdekes módon a punkok hordják a piroskát, de különböző ideológiákat gyártottak már szinte a szivárvány összes színére, a teljesség igénye nélkül például aki kék cipőfűzővel köti meg a ciánkáliban vett Gettáját az állítólag rendőrgyűlölő, míg aki zölddel, az környezetvédő...

Tehát, Tv-Shop Magyarország, "alapcsomag kezdő skinheadeknek"!

Tartalma:

1 darab bomberkabát (lehet fekete, kék, zöld, de a zipzár mindig 30Y :-)))

1 db bakkkkancs (bundeswehr, martens, vagy bármi)

1 pár fehér (haladóknak angolzászlós) cipőfűző (beavatottak szerint ez kemény)

1 db gyakorló nadrág (gyakorolni, mi máshoz, hülye!)

1 db "nagymagyarországos", vagy "fejbőrös", vagy "hooligansos" póló (haladöknak Lonsdale pulcsi kötelező, mert ha a bomber nincs összecipzározva, akkor a feliratból csak az "NSDA" látszik, a "P"-t meg már csak oda kell képzelni!)

1 db anekdótagyűjtemény alternatív népmesékről, amely mindig arról szól, hogy egy skinheadet megtámadott 10 vérszomjas, kigyúrt cigány, de ő hősiesen ellenállt és legyűrte őket, valamint 1%-ban tartalmaz olyan történeteket is, mely szerint vannak normális rendőrök is (ők is skinheadek, csak titkolják).

2 db történelem könyv (ált. isk. 8. osztályos, ill. negyedikes gimis, mert csak ezekben van kép Hitlerről! Figyelem, kötelező tudni a führer autójának rendszámát!!!)

1 db fradi szurkolói kalendárium, ami azért jó, mert jó!

Nagyjából ennyi, ami kötelező a skinheaddéválás rögös útjának elején, legalábbis kis hazánkban. Fontos persze a felkészültség, például Mein Kampf, valamint Talmud idézetek bebiflázása, majd megfelelő társaságban (kocsmában) való idézgetése, a zorallkodási együttható növelésének céljából.

Természetesen alapkövetelmény a megmozdulások, Miép, Jobbik, Magyar Gárda, stb tüntetések látogatása, illetve egyes "nemzeti érzelmű zenekarok" hangversenyén való részvétel.

Nagyjából ennyi lenne a magyar skinhead alapfokon, észrevételeket, kiegészítéseet a fórumba

 

 

Címkék: skinhead hitler talmud punkok mein kampf

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr42943828

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.02.16. 10:40:05

Kedves vendégeink!  A Rotten Tours üdvözli önöket Budapesten, Közép-Európa kulturális fővárosában. Jelmondatunk: sokszínűség és békés egymás mellett élés. Ma délelőtti programunkon, mely a Nemzetközi Hagyományőrzés II. címet viseli, Önök a Hősök teré…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.15. 12:08:39

XDXDXD

Még a hozzávalókhoz hozzá lehet csapni

1 db fradis, utés, nsdap-s arc elé köthető sál (szigorúan a budapesti környezeti terhelés káros hatásainak kivédésére; és nem a rendőrségi azonosítás megnevezítésére)

meg

talizmánként 1 db szilánk a szabadság téri szovjet emlékmű környezeti esemény hatására megsérült burkolatából (tiszti fokozatban állóknak olyan szilánk, amin van egy részlet valamelyik ciril betűből)

:)))

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.15. 12:25:10

Kicsit kiesik a sémából, de volt a tüntetésen egy idős, kábé hetvenes néni aranybarna bundában, kalapban, egy akkora árpádsávos zászlóval, mint ő maga. Valszeg ő az élelmezési főtiszt (pogi, süti, egyebek).

sick_society 2009.02.15. 14:04:57

@mefisto: lehet, hogy egy kiugrott Valkürt tisztelhetünk benne, aki vezeklésül lengyel zászlókat árult, sokat egymás mellé téve! :-))))

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.15. 14:14:48

@sick_society: Vagy egy CIA ügynököt női álruhában, aki amerikai zászlót lengetett, csak a csillagos részt eltakarta a mellette álló tüntető. :)

Dead-End 2009.02.17. 23:42:53

Ez se rossz írás, de nálam még mindig a diszkós irományod viszi a pálmát! :D Többször is elolvastam már. Kegyetlen! :D

sick_society 2009.02.18. 01:25:21

@Dead-End: :-) nos annyit elárulhatok, hogy nemsokára ismét őket veszem górcső alá, azúttal természetes élőhelyükön! ;-)))
Még tart a megfigyelés és az adatgyűjtés... :-)
süti beállítások módosítása