http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Amit az iwiw nélkül sosem tudtunk volna meg

sick_society 2009.03.13. 00:29

A iwiwen fentlenni, nemcsak kötelező, de egy életérzés!

Lehet csajozni, ismerkedni, összeveszni, kibékülni, állást keresni, levelezni, stb.

Egyszóval remek dolog, amellett hasznos és szórakoztató. Néhány alapdologgal persze nem árt tisztában lenni. Például ha felteszünk egy képet amin idióta fejünk van, vagy akármi, akkor jó esélyünk van kikerülni a puruttyára, hogy mások hülyére röhögjék magukat rajtunk. Ha a delikvens cigányból van és "rajkodik(k)", már meg is jelent a kurucinfón és általában ezután törlik is magukat a romacsádék. Persze nemcsak attól kell félni, hogy közröhej tárgyává válunk (általában ok nélkül senkit sem szoktak rommá alázni a fenti oldalakon), hanem például köztudottan figyel az NBH és a zsernyákság is. Ha megnézitek, hogy rendőr, katona és jogász ismerőseitekből hányan rendelkeznek iwiwes adatlappal, valószinűleg azt fogjátok tapasztalni, hogy elég kevesen! Nem véletlenül...

Állásinterjú előtt szintén érdemes eltüntetni a sugárbanhányós, üvegasztalról utcafelszippantós képeket, mert a HR-es kis picsák nagy előszeretettel nézegetik a jelentkezők adatlapjait és képeit és egy rossz adatlappal le lehet rombolni a legtökéletesebbet megírt CV-k image-ét is!

Vannak viszon arcok, akik ezekkel nem foglalkoznak és hülyeségüket kivetítik az adatlapjukra, illetve esetenként az üzenőfalat és támadják hülyeségatombombáikkal!

Az iwiw létezése előtti sötét évszázadokban például egy átlagembernek fogalma sem volt arról, hogy hazánkban a Katalin, János, Ilona, Sándor mellett mennyire elterjedt születési név az 1983! Az iwiw óta tudom, hogy majdnem minden harmadik volt osztálytársamat így hívják és ezt előttem évekig titkolták a kis szemetek!

Szintén az iwiwről szerezhettünk tudomást arról a tényről, hogy a magyar lakosság átlag ICQ-ja a legmagasabb a világon, bármit is jelentsen ez az adat!

Vallásos életünk meghatározó médiumává is vált ez a drágajó közösségi portál, eddig ugyanis nem hittem a reinkarnációban, az iwiwről viszont tudom, hogy ha embereknél még nincs is dokumentált eset, de a golden retrieverek képesek havonta meghalni és újra testet ölteni, hogy aztán újra meg újra lemészárolják őket. Az Illatos úton lévő állatmenhely vélhetően az évek óta ott rohadó kutyatetemekről kapta a nevét....

Ugyanakkor roppant illúzióromboló is tud lenni az iwiw! Jómagam kiskorom óta nagy tisztelője voltam David Copperfielnek. Ez a tiszteletem semmivé foszlott az iwiw üzenőfalát figyelgetve ugyanis rá kellet jönnöm, hogy eddigi kedvencem legnagyobb eltűnései is smafuk Rácz Vivienhez képest aki ezt évek óta hetente többször is megteszi úgy, hogy egy egész országot megtéveszt (ha az állítólagos interpol-körözést nézzük akkor többet is)!

És akkor még egy szót sem ejtettem az apróhirdetés-rovatról, mely az avon-, és pénzügyi tanácsadók valóságos mekkáját  jelenti! Világválság idején amúgysem létező pénzügyeinket és befektetni  való tökénket a legjobb bukott bölcsészekre bízni, akik kicsusszantak a ruhatár-büfé szakok padjaiból, vagy fel sem vették őket és hittek tanácsadó cégek álláshirdetéseinek, ahol "kiemelt bérezést" igértek "magas jutalékkal" egy leendő "fiatalos csapat tagjaként" egy "dinamikusan fejlődő multinacionális pénzintézetnél"...

Különösen érdekesek azok az "üzifalas" bejegyzések, amiket azon "ismerőseink" tesznek ki, akikről bár már a suliban (vagy akárhol) tudtuk, hogy hülye picsák egytől egyig viszont nem akartuk megbántani őket azzal, hogy nem jelöljük vissza, mert úgyis ott lesz az osztálytalin jövőre és/vagy a barátnőnk jóban van vele...

Ezek azok a műelitista picsákok, akik szinpadisasn angolul "olvassák" a metrón a Harry Potter második részét, csak érdekes módon a Stadionoktól a Moszkva térig nem lapoznak egyszer sem...

Ők szoktak általában francia nyelvű cikkeket belinkelni a világválságról, esetleg Coelho idézetekkel kezdeni a napot, de a kommentjeikből többnyire kiderül, hogy ők maguk sem olvasták, amit kitettek.

Külön imádom, amikor egy ismerősöm magánbeszélgetést folytat az üzenőfalon egy általam ismeretlen személlyel oldalakon keresztül és csak annyi derül ki, hogy szerinte neki van igaza, a másik meg hülye.

Summa summarum, remek dolog ez az iwiw, csak tudni kell használni és próbáljunk meg önmagunk maradni, mert aki ismer az olyannak szeret, amilyenek vagyunk, aki nem ismer az meg úgysem tud véleményt írni az AL-unkra, csak ha visszaigazoljuk! ;-)

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr68999268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dead-End 2009.03.13. 03:18:42

Nem lett rossz. :D A Születési nevet én is szoktam figyelni. Állítólag régen, a regisztrációnál ott valóban Születési ÉV volt. Fene se emlékszik már rá, vagy mire regeltem, javították, akkor is illő lenne mindenkinek korrigálnia. :)

Amúgy én hasonló tanulmányt a myVIP-n végeztem mostanság, megihletett ez a szívküldő hülyeség, olyan érdekes arcokat dobott ki, hogy az hihetetlen... :D

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.03.13. 15:07:25

Nálam az üti ki a biztosítékot, amikor csávókám (16-18) felpakol magáról egy Nemzeti Galériára való félmeztelen / alsógatyás képet. Az egy dolog, hogy én visítva röhögök a "mellizmain", de szerintem a csajok is.

Apropó csajok! Lányokról mé' nincsenek félmeztelen képek? :p

Dead-End 2009.03.13. 20:14:19

@mefisto: Jó kérdés, illetve nálad a pont. :D

sick_society 2009.03.14. 04:16:28

Vannak!
Keressetek rá debreceni csajokra!!! Múltkor haverom mutatott vami csajt, utána hogy, hogy nem épp egy pornósitera kattintottunk (...) és láss csodát pont azt a csajt gyömöszölték! Erre mennyi az esély?
Elég durva!!! Egyébként a debreceni egyetemi gólyabálnál nagyobb tyúkólat még nem láttam! 3 szinten garantált becsajozás! Döbbenet, csak ajánlani tudom! ;-)
süti beállítások módosítása