http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Buta-pest by night avagy hova ne menjünk partyzni?! 2

sick_society 2008.10.27. 00:22

Nézzünk egy rövid körképet a "fellelhető" alternatív szórakozóhelyekről:

Pár napja négyfős társaságunk a Morrisons 2-t szemelte ki aznap estére kikapcsolódási (lerészegedési) célzattal. A gond ott kezdődött, hogy nem jutottunk be. Ez 11 után élből lehetetlen, pláne, ha hosszúhétvége előtt állunk. Mi a sorban álltunk, kb 20 percig, a szokásos "1 ki, 1 be" módszer miatt, majd kijött egy csaj és elkezdett ingyenbelépőket osztogatni Mori 1be. Ok gondoltuk, ide úgysem jutunk be, vagy ha mégis, akkor szardínia-feeling, fél órát meg nem várok se ruhatárra, se sörre, szóval innen tipli!

Útközben felmerült a B7, de heves tiltakozásom, illetve a hely előtt kígyózó sor látványa meggyőzte a többieket és letettek ezen szándékukról. A következő sokk a Mori 1 előtt ért, mert oda sem jutottunk be. Szintén egybeegyki, ráadásul még ital akció sem volt, mint a kijövőktől megtudtuk, pedig csütörtökönként ezért mindenképp érdemes oda lemenni, + ott a legkönnyebb csajozni budapesten. Hajnal fele a női wc kisebb légyottoknak is helyet adhat, csak reggel a kidobó végigjárja az összeset (ki tudja nyitni a rohadék, hiába zárjátok magatokra) és kilátásba helyezi, h beszáll harmadiknak, ha nem húztok el azonnal!)

Rövid tanakodás után becéloztuk a Corvin-tetőt, ahová szintén nem jutottunk be, mert full house volt. Amúgy ez egy egész jó hely, a tető király, ha találsz asztalt, lent egész jó electro, vagy indie partyk szoktak lenni és van csocsó is! Az árak nagyjából közepesek.

Rövid telefonos egyeztetés után K2 felé vettük az irányt. BEJUTOTTUNK! Ekkor már fél 3 körül járt az idő, szóval gyorsan és sokat kellett innunk! 2 tánctér, nagy fotelek, elektro, retro zene! K2 Budapest szerintem egyik legjobb kialakítású helye! El lehet férni, le lehet ülni, lehet táncolni, csak elég kevesen voltak, pedig maga a hely, ha nem is olcsó, viszont minőségi!Voltam már itt nagyon jó GOA-partyn, nagyon jó indie-bulin és most ez is jó lett volna, ha ide jövünk egyből. Kb negyed 5ig voltak nyitva,mindennel meg voltam elégedve a körülményekhez képest, K2-t csak ajánlani tudom!

 

Címkék: indie zp goa morrisons

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr58733552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása