http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Az társkereső oldalakrul

sick_society 2008.11.22. 09:40

Előrebocsátom, mindenféle ködös story és bizonygatás, ellenpélda stb ellenére az, hogy a NETen találd meg életed szerelmét, majdhogynem kizárt! Hallani ilyeneket, persze, DE: aki az interneten keres párt az az esetek többségében, perverz, frusztrált, szexmániás, vagy mind egyszerre. Vagy informatikus, vagy az eltére jár... ;-) Tehát ha ott talál magának társat, az többnyire hozzá hasonlóan kissé terhelt lesz. Ennek a pszichológiája szerintem nagyon egyszerű és már a Bibliában is benne vagyon, hogy "boldogok a lelkiszegények", mert beérik azzal, ami van. Kvázi egymással.

Ez most persze fikázásnak tűnik, de bevallom irigylem őket, mert sekélyesnek tűnő kis életük valahol teljes és boldog, ámbár kissé igények nélküli...

Hogy eredeti témánkhoz visszakanyarodjak, az internetes társkeresésnek is megvannak a maga trükkjei, amik szerencsére tanulható készségek. Egy kis pszichológia, egy csipetnyi marketing némi szociológiával fűszerezve és már jönnek is a "szivesen megismernélek"-kezdetű levelek! Egyébként ezeket tapasztalatól írom mind, mert én is "társkeresőztem" rengeteget, jómagam az elején felsoroltak közül bevallottan a perverz kategóriába tartozom.

Egyes számú szabály: Soha ne higyj a szemednek! Szinte bárkiről lehet előnyös képet csinálni, még akkor is ha olyan arca van, hogy 2 perc alatt kifaragod krumpliból! A másik, hogy a photoshop csodákra képes. A visual experience-hez tartozik még az is, hogy akinek a szeméről van kép, az dagadt! Általában gyönyörű igéző szemük van, de akkoris dagadtak! Ha két csaj van a képen és nincs odaírva, hogy kié az adatlap, tuti, hogy a rondábbik! A jó nők büszkék magukra és vállalják magukat egyértelműen, semmi ködösítés, bújócskázás, csak az ékeskedik más tollaival, akinek nincs sajátja!

Alap tehát egy jó fénykép, mert lehetsz bármilyen jóarc, oltári dumával, magvas önálló gondolatokkal, először úgyis az arcodat nézik meg és még ha úgy is nézel ki, mint George Clooney, akkor sem biztos hogy sikered lesz, mert lesz még azon az oldalon 1000 másik, aki szintén úgy néz ki, vagy jobban! Lényeg, hogy nem szabad feladni! Senki nem tehet arról, ha a másiknak szar az izlése!

Ha megvan a macho-kép, kell valami eredeti bemutatkozó szöveg! Visszafogottan humoros, de sohasem depressziós és a poénkodást sem kell túlzásba vinni, mert nem vesznek komolyan! Mottónak a "carpe diem"  és "Aminemölmegazerősít" című dolgokat hanyagoljuk, mert olyannyira sablonos, hogy 10 bemutatkozásból 7-ben benne van!

A foglalkozáshoz érdemes minimum középvezetőt írni, ha még nincs diplomád biggyeszd oda, hogy "folyamatban", illetve érdemes utalni rá, hogy nincs túl sok  szabadidőt, de ha valaki fontos, arra szakítasz! Aztán később vele is... :-))

 Természetesen imádnod kell az összes állatot és minimum egy kutyás képet fel kell hogy tölts magadról, ennél csak az jobb ha kisbabával vagy a képen, de  akkor ne felejtsd el odaírni, hogy unokaöccs!

Ha ezekkel megvagy nagyjából el is kezdhetsz böngészni az adatlapok között! Fel fog tűnni, hogy a legjobb nők leszbik, vagy legalábbis lányt keresnek, aki pedig hetero és jól néz ki, az 140 kilós kopasz  40-es fickókat keres! Az ilyen szarjon fagyottsünt, aztán ujjazza meg egy folyami rák, nem érdemes foglalkozni velük! (tudom, nekem is b..ák a csőrömet, de ez van!)

Érdemes megnézni hány olvasatlan levele van a kiszemeltnek, mert ha azt látod, hogy 300 naponta, akkor kár erőlködni. Érdemes kis szende csajszikra vadászni, akiknek megfelelsz a kritériumainak bár vigyázni kell, mert néha ezek úgy le tudnak oltani, hogy mindentől elmegy a kedved!

Ha megvan a kiszemelt csajszi érdemes utánanézni kiféle, miféle, kefél-e?! Általában próbálnak titokzatosnak látszani és kevés infót megadni magukról, de ha van egy utalás a nevére (Vivi21, Sophie84, stb) vagy egy mail vagy msn cím, akkor ezek születési dátummal kiegészülve (amit általában megadnak) elegendőek ahhoz, hogy 2 perc alatt megtaláld az iwiwen, vagy myvipen! És máris megtudhatsz róla egy csomó dolgot, tehát nem kell bénázni az elején, hogy merre laksz, hol tanulsz, stb, hanem lehet irányítani a beszélgetést és készülni közös témákkal!

Fontos, hogy ne légy tolakodó de érdemes minél előbb lehívni egy buliba, lehetőleg a barátnőivel együtt, mert ha ő esetleg mégsem jönne be élőben, akkor máris ott van vele még három és különben is gondolni kell a haverokra! ;-)

Szóval randira fel kishaver!

Akinek van tapasztalata, kommenteljen, akinek tetszett a "cikk" kommenteljen, akinek nem tetszett kapja be ÉS kommenteljen!

Címkék: randi leszbik társkereső oldalak dagadt csajok szende csajok

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr71782409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy_olvaso 2008.11.24. 20:38:19

Mielott, tovabb haladnek az elso bekezdesen - rogton egy kerdes.
Mi a baj a gatlasosakkal? En ezt nem erzem lelki szegenysegnek. Egyszeruen egy olyan kornyezet, amiben az elso lepest konnyu megtenni.
Nekem pl. ez a gatlasom: az elso lepes. Tudod, a "hogyan szolitsam meg" dolog. :) Nah, erre viszont tok jo, hogy ezen a lepesen tul tudok lenni es utana viszont mar nincs gondom. :P
Most visszatekerek s olvasom tovabb a blogot. :P

Egy_olvaso 2008.11.24. 20:46:14

Cikk vegere erve: ez kurva jo. :)) Jol osszefoglaltad az alapigazsagokat (csaj fenykepe, kit keres, stb...).
Es kozben meg jot rohogtem is.

sick_society 2008.11.24. 20:48:54

tök jogos, így utólag olvasva valóban kissé diszkriminatív és nem is illik a felsorolásba! Törlöm is, köszi, h szóltál!
süti beállítások módosítása