Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

A Hoax-Press Hírügynökség jelenti: Nácivadászat Lappföldön

sick_society 2009.02.03. 08:05

Lapzárta után érkezett: Náci ideológia terjesztésének alapos gyanúja miatt tett feljelentést Gusztos Péter a Mikulás kedvenc rénszarvasa ellen! A szdsz-es pulitikus szerint Rudolf Hess-ölte a krampuszlányokat!

A Mikulást nem tudtuk elérni, mivel éppen szabadságát tölti, de szóvívője által közölte, hogy nem is kívánja kommentálni a vádakat! Egy a neve elhallgatását kérő segédmanó kérdésünkre azt nyilatkozta, hogy a Mikulás egész teamjét megdöbbentette a vád és leszögezte, hogy egyemberként (ill. manóként) kiállnak Rudolfért! A Szarvasok és Szánhúzók Szövetsége (SZSZ) szimpátiatüntetést szervez szerdára, mely egyben a hátrányos faji megkülönböztetés elleni demonstráció is lesz, tehát rénszarvasokat és jávorszarvasokat egyaránt szeretettel várnak!

A krampuszok szóvívője nyílt közleményt adott ki Rudolf védelmében és bizalmasan közölte, hogy szerinte Gusztos Péter egy seggfej, és egyben azt üzente a liberális politikusnak, hogy 1. ne szívjon annyi füvet!  2.ha az idén sem végzi már el azt a legalább negyedik egyetemet, amire jár, akkor decemberben egy kazal virgácsot fog kapni és nem a csizmájába!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr11919631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mnmnbkhj 2009.02.03. 14:23:52

A lényeg ez, csak más nevekkel :)

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.03. 20:44:32

Gusztos Péter nyilatkozata:

Kedves heteroszexuális, homoszexuális, transzszexuális, biszexuális, triszexuális, multiszexuális és eddig kategorizálatlan nemi indentitású honfitársaim!

Haladó européer liberálisként mélységesen megdöbbentettek a Lappföldön tapasztalható páratlan intenzitású fasisztoid tömegjelenségek. Ugyan a Szabad Demokraták Szövetsége soha nem vett tudomást az úgynevezett „Karácsonyról”, tagadjuk Tél Apó finn állampolgár úgynevezett „Mikulás” jellegét; de az eset ettől függetlenül példátlan.

A korábban már nyilvánosságra hozott nyíltan rasszista megnyilvánulást egy újabb követte: a Tél Apó azon kérdésére, hogy ki öntötte ki a kamrában a piros festéket, Rudolf azt a választ adta, hogy „Egy manó volt”. Véleményünk szerint ezen nyilatkozatával Rudolf átlépett egy erkölcsi határt. Nyilatkozata egyértelműen azt sugallja, hogy a manók kollektíven felelősek a Tél Apó-üzemben bekövetkező festék-kiömlésekért. A fasiszta jogtudomány kriminalisztikai irányzatát, miszerint az elkövető kriminalisztikai jegyekkel körülírható, szintén rasszista jellegűnek tartjuk. Attól, hogy valaki 0,80 m magas, tömör testalkatú, szakállas és elálló fülű, még nem feltétlenül manó: lehet mongúz, puputeve, de akár egy jeti is.

Rudolf azon mélységében rasszista indíttatású, álságos védekezését, miszerint a kamrába az alacsony belmagasság miatt csak a manók férnek be, teljesen alaptalannak tartjuk; véleményünk szerint ez egy további példája a Lappföldön eluralkodó diszkriminatív, apartheid-jellegű társadalmi berendezkedésnek, és faji alapú előítéleteknek. A megalapozott vádjainkat álságosan tagadó másik megnyilatkozás miatt, miszerint a nevezett manó a Micimackónak beismerte, hogy szándékosan ő öntötte ki a festéket; a lappföldi fasiszta terrorizmus újabb jelenségének bizonyítékaként értékeljük. Azonnali hatállyal eljárást kezdeményeztünk a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kínzás vádjával a Micimackó ellen, ugyanis a beismerő vallomást a Micimackó minden bizonnyal kínzás alkalmazásával kényszerítette ki.

Mindezek alapján követeljük
a) Rudolf lemondását fasisztoid nyilatkozatai miatt;
b) Tél Apó lemondását, mert két órán belül nem határolódott el Rudolftól;
c) a Micimackó lemondását, mert mindent utálunk, ami narancssárga; és
d) Orbán Viktor lemondását, mert… mert… szóval… na!

Vidéki 2009.02.04. 08:45:16

@mefisto: Kiválóan, nagyon jó humorral jellemezted Gusztos észjárását.
Nem vagyok tisztában azzal, hogy amit Gusztos összezagyvál, azt lelke mélyén maga is képes elhinni, vagy csak a politikai haszonszerzés vezérli-e szövegeit?
Arra gondolok, hogy az SZDSZ nagyon rá van szorulva a deviáns elemek szavazataira.
Annak érdekében, hogy újra bejusson a parlamentbe, az „etnikum” javára és a többségi társadalom rovására, még a szabadrablást is intézményesítené.

sick_society 2009.02.04. 09:51:08

@mefisto: ez külön posztot érne! ;-)

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.04. 12:30:54

@sick_society: Yo-yo-yo! Tudom, sokat dumálok. :) Bocsi, de nagyon inspirálóak a posztjaid. Ha nagyon gáz lenne a dumám, lécci időben csapjatok le! :))) Thx! :)

sick_society 2009.02.04. 17:49:20

@mefisto: Dehogy gáz, sőt! Ez a hozzászólásod, jobb lett, mint maga a post! ;-) Örülök, hogy gondolatokat ébresztek! :-))

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.02.04. 21:00:42

Oks, köszi! :) Gusztosból nem nehéz hülyét csinálni - az alapokat következetesen mindig ő maga rakja le. :p
süti beállítások módosítása