http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Buta-pest by night, avagy hova (ne) menjünk partyzni?!

sick_society 2008.10.26. 23:38

Alapjáraton nálunk a "menjünk bulizni!"-felkiáltást többnyire ötletbörze követi, mindenki felsorolja, az általa kedvelt, vagy legalábbis sűrűnlátogatott helyeket. Általában zenei ízlés dominál, bár vannak a csajozós helyek, vannak beülős helyek és még sorolhatnám...  Haverommal összeszokott partypárost alkotunk, évek óta együtt bulizunk, ami nálunk így néz ki: este tíz körül tali az Örsön, vodkabomba betáraz, sör dettó, át a parkba, megisszuk, majd irány a kiszemelt hely. Sajnos nem tudjuk rászoktatni magunkat, a korábbi indulásra, valahogy nem megy... Nyáron alap a ZP, legalábbis évekig így volt, pár éve azonban rájöttünk, vagy mi öregszünk, vagy a hely lesz egyre szarabb, vagy mindkettő!  Unokatesóm fogalmazta meg lényegretörően a dolgot: "kevés az a százas beugrónak!" Azóta felment 200-ra, de az is kevés, értem ezalatt, h inkább fizetnék mondjuk egy ezrest, bőven megérné, h ne kelljen Ruandában éreznem magam, vagy valami dakota-táborban.  Budát mindig szépnek ámbátor unalmasnak tartottam, viszont volt egy vitathatatlan előnye: kevés volt az aljanép, főleg a brazilgépsor! Most mintha a falakból szivárognának kifelé, elözönlöttek mindent és ott virítanak az összes szórakozóhelyen a maguk kis bőrkabátos, fuxos, hegyesorrúcipős-fehérzoknis valójában. Ennyit a kirekesztésről... nyugaton, de még Varsóban is pl sportcipőben nem engednek be senkit jobb helyekre...

Nade térjünk vissza a partyzásra, szóval bejutunk a plebshez két kilóért, miután a bejáratnál meggyőztünk mindenkit, h elmúltunk már 18 és hogy nincs nálunk ütő-, vágó-, szúró-, harapó-, stb fegyver. Ha szeretnénk venni egy sört pl, akkor egy viszonylag minimális waiting time után megkapjuk műanyag pohárba mért, rendkívül magas víztartalommal rendelkező kissé "lábízű" folyadékunkat, ami ha elkezd dolgozni bennünk, máris  a következő nevezetességhez kell látogatnunk, konkrétan a wc-hez. Míg a középső bárpulttól elérünk az áhított intézményhez, ami előtt majd minimum 20 percig fogunk ácsorogni, megcsodálhatjuk az egész századeleji gyarmatbirodalom lakosságának közel felét, de hogy fehér embert nem sokat látunk, az 100%! Hamár ott vagyunk érdekes megfigyelni, h szinesbörű barátaink mindig nagyseggű szőke muffokra nyomulnak, mert nekik az kuriózum, a nagyseggű muffoknak meg az, h egyáltalán valaki táncol velük és hamár 15 éve nem tudnak felvágni semmilyen pasizós sztorival a szerdai picsaklubbon, akkor most mindjárt itt egy feka sztori, amivel villanthatnak! Aztán meg az AIDS-tesztjükkel is pár hónap múlva...  Najó, nem rasszistálkodunk, mert még feljelent az szdsz! :-) Át is húzom, így ni!

Amennyiben sikerült kiengednünk a fáradt gőzt és senki nem kötött belénk a sorban, irány a táncparket, amiből 2 is van! A kisebbiken néha rockzene, lehet csápolni! Általában bölcsész kinézetű formák, vegyes felhozatalú csajszik a menü. Sikeres taktika, ha beállsz közéjük szigorúan cigivel és sörrel, mozgáskultúrát minimal projectre állítod, előbb-utóbb úgyis odajön valamelyik cigit tarhálni és máris kialakulhat egy dialektus. Szinte mindig csoportban táncolnak, helyi sajátosság, a földre letett picsatáskákat körbetáncolás, ami némi törzsi rituálé-jelleggel kevert,fiatalos igénytelenségben nyilvánul meg, viszont szórakoztató, amennyiben nem vagyunk a csoport tagja.

Sajnos szűzkurvákból itt az átlagosnál is több fordul elő, az "összejövés" max egy kiadós smárolást jelent, viszont utána gyorsabban eltűnnek, mint Copperfield, hogy a másik parkettnél eljátszhassák ugyanezt valaki mással. Bár volt már olyan is (kettő) aki kegyesen megengedte, h hazakísérjem (ezt az amatőr hibát ne kövessük el soha, mert ha messze lakik előfordulhat, hogy útközben kivilágosodik és akkor egy szörnyű vizuális effekttől gyötrődve kell hajnalban hazacsufkodnunk kispestről...!)

 

A másik sajátossága a zpnknek a szeparé! Ez önmagában is egy ellentmondás, mert milyen már az, h a zöpö-ben víájpí? Annyiból poén, kevesebb gyökér van, lehet dumálni és nincs akkora sor, de ott vannak a  magyar celebek, akik néha rosszabbak, mint azok a törzsvendégek, akik odakint éppen a segélyt igyekeznek elviszkikólázni...

Remek szórakozási lehetőséget kínál viszont a mesterségesen kialakított szigeten lévő bárpult, ahol egy óvatlan pillanatban elcsent jégkocka darabokkal lehet hajigálni a minimedencében pózoló picsarészeg önjelölt celeb diáklányokat, vagy a vízzel frissen ismeretséget kötő kisebbségi komákat!

Ha mindez még nem lenne elég, átmehetünk Rióba is, de csak az akinek két anyja van, mert a belépéskor ez kritérium!

Címkék: party vodkabomba szűzkurvák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr86733513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása