http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Filmajánló(?)

sick_society 2008.11.26. 02:47

Mivel nagyban írom a sokak által várt EMO-s bejegyzést, (+beteg vagyok, + mindjárt vizsgaidőszak), ezért ez most csak egy kis szösszenet lesz. Nem annyira az aktualitások jegyében, inkább azokról a filmekről, amiket mostanában láttam, vagy épp újranéztem.

Kezdjük mindjárt egy klasszikussal: végre sikerült megvennem a Rambó összes DVD-t (le volt értékelve ;-) és végre megnéztem a negyediket is pótolva eddigi mulasztásom.

Nálam ezt a részt nagy várakozást előzte meg anno, aztán valahogy mégsem jutottam el odáig, csak most, hogy végre láthassam, mire képes Stallone hatvanévesen.

Ilyen volt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...ilyen lett:

 

Ráadásul már a beharangozás sem volt semmi, pláne, hogy azt nyilatkozta, hogy nem szeretett volna a korábbiakhoz hasonló véres Rambo filmet! Namost ehhez képest  a 4. részben már nemcsak átvágja az ellenfele torkát, hanem levágja a fejét! Nemcsak nyilazgat össze-vissza, hanem van hogy 3 centiről, gépágyúval lövi szét a gonosz katona fejét, miközben arcizma sem rándul (legalábbis az egyik féltekén... ;-) Összességében akinek az eddigiek tetszettek, annak a Rambo 4 is fog, nekem bejött!

 


Más kategória, Madagaszkár 2. Az első szórakoztató, vicces, aranyos stb, egyszer nézhető, de adott időre tökéletes kikapcsolódást nyújt! A kettőtől elvártam minimum ugyanezt, lehetőleg kevesebb "riszálom úgyis-úgyis"-sal mert az már nagyon elkoptatták. Az új soundtrack nagyon jó, legalábbis az eredeti! Megint elővették az "I like to move it"-témát, de ezúttal sokkal funkysabb lett és hihetetlen jól szól benne a basszgitár, ami nekem alapból a gyengém! A pingvinek folyamatosan osztják benne az észt, vannak benne jó poénok, de szintén  nem fogom többet megnézni, belátható időn belül! A zenéje viszont már 2 hete állandó lakója az ipodnak és kellemes aláfestést nyújt buszablakból történő passzív bambuláshoz!

Ez pedig a grindcore-verzió, amin én besz@rtam a röhögéstől:

https://www.youtube.com/watch?v=drZJ_VUPmvo

www.youtube.com/watch


ha tetszett töltsd le:

sicksociety.blog.hu/media/file/grind.avi

 


A sötét lovag

Mégegy Batmanci. Naja. Nyugodtan modhatom, számomra az idei év pozitív csalódása! Paráztam tőle, hogy csak azért fogják az egekig magasztalni a kritikusok, mert Heath Ledger az idén elhalálozott, de ez a félelmem abszolút alaptalannak bizonyult! Egyrészt mert tényleg zseniálisat alakít Joker szerepében, másrészt én nem hittem volna, hogy Jack Nicholsont bárki esetleg megközelítené valaha, de Ledger még rá is vert egy kört! Iszonyat poénokat oszt le a filmben végig, és zárásként van egy monológja, amiból kiderül, hogy Joker nemcsak viccelődni tud! Amúgy a szereposztás sem akármilyen, bár Christian Bale elég felejthető Batmanként, Maggie Gyllenhaal pedig egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy Batman csaja legyen, de a többiek ( Gary Oldman, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, Michael Caine) hozzák a megszokott szintet, különösen, hogy utóbbi (Michael Caine) alakítja Alfredet, ami szerintem rohadt nagy poén!

Soha nem voltam Batman-fan, az elsőn kívül csak a "visszatért" láttam , de ezt mindenkinek ajánlom és ha lesz folytatása (márpedig a végén nem igazán varrták el a szálakat szóval valószinűleg lesz), akkor azt tuti meg fogom nézni! Bár valaki nagyon fog hiányozni belőle... :-(

Kedvcsinálónak:

https://www.youtube.com/watch?v=J0LeHnBLBAM

sicksociety.blog.hu/media/file/A_sötét_lovag_trailer.avi

 

 

Címkék: madagaszkár batman rambo stallone grindcore

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr57789020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.21. 00:10:37

Madagaszkár 2 korrekt, a Nolan-féle Batmanek ütnek, ajánlom ennek az előzményét a Batman Begins-t, Rambo pedig az első rész kivételével sírva-röhögős guilty pleasure, főleg az afgán kaland :D

sick_society 2009.01.21. 01:51:03

@VVega: ahogy mondod, az afgánosat (3. asszem) vissza kellet pörgetni, mert emlékszem, elaludtam rajta... :-)))
süti beállítások módosítása