Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
http://www.thaliarentacar.hu/

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Donkey punch és társai

sick_society 2008.12.11. 04:24

Vigyázat hímsoviniszta tartalom!

"A donkey punch egy brutális és életveszélyes szexuális aktus, melyet anális szex során alkalmaznak. Behatolás közben a penetrátor durva ütéseket mér a partner hátára, nyakára vagy fejére, melynek hatására a végbélnyílás összehúzódik és mennyei élvezeteket nyújt a behatolónak."

Jó-jó, ezt már mindenki hallotta, ismeri, van aki látta a filmet is (http://trailer.blog.hu/2008/06/10/donkey_punch), de így, ebben a formában már unalmas. Múlthéten "továbbképzésen" vettem részt (volt évfolyamtársaimmal beültünk sörözni) és elmélyedtünk kissé a témában. Na, nem úgy, csak verbálisan...! Álljon itt egy kis gyűjtemény a hasonló vigasságokról, elöljároban annyit, hogy kipróbálásukat semmilyen körülmények között nem ajánljuk!

DOnkey punch second edition, a la Berta: Kiindulási helyzet: kutyapóz. Lassan élvezettel mozogsz a jááányban, majd egy hirtelen, ámde jólirányzott mozdulattal átdugod falloszod annak ánuszába vala, tövig merítvén amazt. Mikoron pediglen fájdalomtól és csodálkozástól eltorzult arculattal hátrafordultán vala reád tekinte és így szóla: iiiiiijjjááááááááá, öklöd jólirányzott csapásával szemközt baszarintád!

Kalóz: ez talán a legegyszerűbb: orális szex közben (közismertebb nevén SZOPATÁS), midőn érzed, hogy közel a vég, közvetlen előtte kirántod, szemen lövöd és kirúgod az egyik lábát.

Pulyka: Ugyanaz, mint a kalóz, csak miután kirántod húzd rá a zacsit az orrára!

Filter: ez egy aljas dolog, de vicces: mikor kiszemelted édes álomba merülvén tátott szájjal hortyog, akkor a Rhodosi kolosszust idéző pózban egyik lábadat feje fölött által vetve fölé helyezed ágyékod, majd a zacsit belelógatod a páciens nyitott szájába. Veszélyességi fokozat: 9!

Porosz kazán: szintén aljas dolog, szó szerint: Midőn kedveseddel az együttlét felejthetetlen perceit már magatok mögött tudjátok és szerelemtől megrészegülve pihentek egymás karjai között... nos akkor kell a paplanyt a fejére húzni és alája fingani egy irtózatosat!

Címkék: filter pulyka kalóz szopatás donkey punch kutyapóz porosz kazán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr1816561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása