Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
http://www.thaliarentacar.hu/

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

A Hoax-Press Hírügynökség jelenti: Nyilvánosságra került a tervezett megszorító intézkedések egy része

sick_society 2009.04.09. 16:31

A Hoax-Press hírügynökség egy önmagát megnevezni nem kívánó kormányközeli szaktanácsadótól úgy értesült, hogy a jelenleg regnáló kormány -talán utolsó- intézkedése egy újabb megszorító csomag lesz, mely már húsvétkor érvénybe lép. A tervek szerint idén bevezetnék  a locsolkodási illetéket, valamint adókötelessé tennék a locsolkodásból származó, eddig adómentes jövedelmeket is. A pirostojásokra súlyadót vetne ki a kormány, míg a kölni literenkénti árát a világpiaci árhoz igazítanák, tudta meg a Hoax-Press.

Kapcsolódó hír, mely szerint az ÁNTSZ és az APEH által indított közös vizsgálat megállapította, hogy a húsvéti nyuszi oltási könyve nem felel meg az államilag rögzített normatíváknak ezért a tapsifüles súlyos pénzbírságra, vagy akár működési engedélyének bevonására is számíthat! Az akció során több ezer tisztázatlan eredetű lejárt szavatosságú csokitojást foglaltak le az ÁNTSZ emberei, melyeknek sorsáról később döntenek. Vélhetően jótékonysági célokra fogják fordítani,és a nagycsaládos rendőrök gyermekeinek ajánlják fel. Természetesen nem étkezési célokra, hanem némi átalakítás után (a csokinyuszikat és tojásokat beolvasztják, majd csokisünökké gyúrják), hanem hogy a kis rendőrnövendékek célbalőhessenek gumilövedékes játékpuskáikkal.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr551056109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.04.09. 18:42:26

:))))

Azt nem tudom, hallottad-e, hogy a nyulakat sújtó diszkriminatív intézkedések ellen tiltakozó Tapsi Hapsit a rendőrség "puputeve" alakzatban elszállította és előállította. A fogdában (a vetkőztetés kivitelezésének lehetetlensége okán) nullás géppel leborotválták a szőrét, majd az őrmesteri rangban szolgáló Tipi-Tapi Dínó motozást és teljes testüreg-vizsgálatot hajtott végre rajta, aminek végén még jól meg is répázta.

Az ügyvédje már panasszal élt az ügyészségnél.


Hatalmas technikai off némi marketing-felhanggal:

Kolléga Úr!

Küldtem meghívót neked a blogomra. Jó lenne, ha jönnél. Már kezd ciki lenni, hogy mindig csak én kolbászolok nálad. :))))

sick_society 2009.04.09. 21:32:32

Megyek-megyek csak költözködtem, ezért volt a néma csend és hullaszag, hetekig! Laptop darabokban új net, stb... De már vagyok!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.04.09. 21:50:03

@sick_society: Pezsgő behűtve, táncoslányok pávatollban, zenekar behangolva - szeretettel várunk. :)
süti beállítások módosítása