http://www.thaliarentacar.hu/

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
http://www.thaliarentacar.hu/

Metál zenei hírek

Sick Society

Mindennapi hülyeségek, életképek, amikről nem beszélünk, pedig minden nap látjuk, legyen az vicces, vagy éppen szomorú...

Riposzt

Ez történt a mai napon


Ennyien vagytok itt!

Az éppen pornót nézők világszerte

Olvasnivaló

http://tomikahajon.freeblog.hu/

Egy beteg társadalom margójára

sick_society 2011.05.06. 19:47

Amennyiben valaki esetleg külföldről érdeklődne a magyar közállapotok felől, a honi internetes (és bármilyen egyéb) médiát böngészgetve érdekes paradoxonokkal találná szembe magát.

 Feltéve, hogy képzeletbeli  –legyen mondjuk kanadai- olvasónk nem kiváncsi a különféle „magyar celebeknek” kikiáltott kis senkik szánalmas mindennapjaira és átvergődi magát az ezekkel foglalkozó bulvárportálok világhálót is átszövő dzsungelén, némi háttérismerettel felvértezve magát (wikipédia) megdöbbentő következtetésekre juthat.
Mertaszongyahogy;  itt van ez a kis ország (ok, volt nagyobb is, de hát Trianon meg minden, aki ezt felhozza az náci, aki örül neki az meg román, inkább hagyjuk), kilencvenháromezer négyzetkilométer vagymi, NATO-tag, meg Schengen, meg EU-is, aztán itt van kérem leírva, hogy ezek rasszisták, mer’ írcsák a cigányokat!
Kitalált kanadai olvasónk ekkor nagy sóhajjal hátradől a bőrfotelban, nagy levegőt vesz, majd kifújja; -„Hát ezért eszi ide a fene őket évek óta!”
 

 
Fejcsóválva olvassa tovább a magyar híreket, nem érti fel nem foghatja, hogy történhetnek meg ilyen dolgok Európa közepén és az újabb cikkeket olvasva megdöbbenése a tetőfokára hág!
Háborús bűnös náci csendőr a bíróság előtt- harsogja egy portál öles betűkkel megírt címlapja, no ez meg valami archívum lehet, de nem! Ez friss hír!
Kanadai olvasónk ezt már nem bírja idegekkel, kimegy a konyhába, behoz egy kis juharszirupos gofrit és feltesz egy Brian Adams cd-t, hogy megnyugodjék kissé mielőtt újra nekilátna az olvasásnak. Elhatározza, hogy alaposan utánajár a magyar politikai és társadalmi helyzet sajátosságainak, hiszen olvasta ő a Siker Titká-t, abban volt, hogy az embernek önálló véleménye kell  legyen, meg, hogy fejlesztenie kell az irányérzékét, bármit jelentsen is ez.
 
Naszóval, vannak ezek a magyar pártok, előszöris ez a FIDESZ, aki most kormányoz.
Róluk itt le van írva, feketén-fehéren, hogy jobboldali kérem, mese nincs! Ól rájt! Ők már voltak is egyszer hatalmon,  mit is csináltak, aszongya ; családi adókedvezmény bevezetése, valami diákhitel, a fiatalok otthonteremtésének támogatása, a hazai vállalkozásokat segítő Széchenyi Terv megalkotása, jó néhány szimbolikus beruházás, mint aMagyarországot és Szlovákiát összekötő Mária Valéria híd második világháborús romjaiból való újjáépítése, vagy a Nemzeti Színházfelépítése.
Kanadai barátunk homloka itt ráncbaborul, hiszen ő a torontói egyetemen történelem-kosárlabda szakpáron tanult és ilyen típusú gazdaságpolitikát eddig csak a szocdemektől látott, de hát ez a Kelet-Európa olyan furcsa hely ott biztos másképp van ez. 
Nézzük a következő magyar pártunkat aki az MSZP. Kanadai kománk szemöldöke itt is az égbe szalad; -Nemár! Ezek a volt kommunista párt egyenes leszármazottjai??!! Ez már megint valami archív cikk? Nem , már megint nem az. Ezek kormányon is voltak, nemhogy börtönben nincsenek! Hoppá, de a fele börtönben van, de csak tavaly óta! Érdekes hely ez a Kelet-Európa!
Node lássuk ők miről híresek; hmm, megszorító intézkedés, áfaemelés és új adók (például kamatadó) bevezetése, minisztériumi alkalmazottak elbocsátása, infláció növekedés, gázártámogatás, és az egészségügyi kiadások csökkentése, stb. Szóval Ők a Magyar Szocialista Party akikben annyi szociális érzék van, mint Hitlerben a jóindulat De ők legalább  védik a cigányokat! És a melegeket! És az ő képviselőjüket erőszakolták meg a cigányok pár évvel ezelőtt. Szegény nő… Azaz nem, férfi volt… WTF???!!!
Najó, ez magas, olvassunk inkább híreket, a magyar közéletről, a magyar társadalomról.
Hopp, már megint ez a a rasszizmus! Itt azt írják a romák nem dolgoznak, de rettegnek! Mi az a roma? Ja, ők így hívják a cigányokat!  És mitől rettegnek? A munkától, világos, mint a nap! Ja, nem a Gárdától!
Milyen Gárda? Mi az a Gárda? Itt azt írják, nincs is olyan, mert már megszűnt, feloszlatták! Amíg létezett, addig parlagfüvet írtott, meg zsákokat pakolt árvízkor. Az végülis munka tehát a cigányokromák joggal rettegtek tőlük.  Ja és azért rasszisták mert Árpád-sávos zászlójuk van turulmadárral! Kezdem érteni! (Google image search: „árpád+sáv”, „turul+madár”)
Nade álljon meg a menet! Itt azt írja gyilkolják a cigányokat romákat, mert ez egy rasszista ország. Te jóég! Kik gyilkolják őket? Google keresés „gyilkosság-cigány-magyarország”.  205.000 találat. Ejha, na nézzük! Olaszliszka, Szikszó, Veszprém, Cozma-ügy, Hejőszalonta, Kunszentmárton… ácsi ez nem lesz jó, mert itt meg még vagy 120 oldalon keresztül cigányok romák öltek magyarokat.
Google keresés „roma+áldozat”. Ahha, „tíz hónap alatt hat cigány embert lőttek agyon mindeddig ismeretlen elkövetők; a borsodi Nagycsécs (2), a szabolcsi Tiszalök (1) és Kisléta (1), valamint a Pest megyei Tatárszentgyörgyön (2)” .  Nofene és ki volt ez, a Gárda? Nem, aszongya egy volt katona, mégegy volt katona, meg egy titkosszolgálati besúgó. Google search „magyar+titkoszszolgálat
Ahha! Hát összeállt a kép!

 
Árpád-sáv! Turul-madár! Minden világos!  A magyar titkosszolgálat rasszista! Furcsa hely ez a Kelet-Európa…
Kanadai kománk magában már levelet fogalmaz az Amnesty International torontói irodájának, Strassburgba az emberi jogok biztosának és még számos különböző nemzetközi fórumnak. Kis böngészés után azonban rájön, hogy fölösleges és kimondhatatlan hálát érez az ún. liberális magyar értelmiségnek (bárkik is legyenek azok) akik levették a válláról ezt a terhet és megírták panaszáradatukat helyette.
Dehát a romák rettegnek, nincs mese és ha Magyarországon rettegnek, akkor előbb-utóbb megindulnak megint Kanadába abból pedig nem kérünk! Nem mintha rasszisták lennénk vagy ilyesmi, neeem, mi csak azt valljuk, hogy mindenkinek joga van háborítatlanul élni szülőföldjén! Nekünk is kanadaiaknak…
Szóval az állami titkosszolgálat olyan amilyen, de hát az állam csak tesz valamit szegény rettegő cigány romákért? Nézzük, ingyen tankönyv, ingyen kaja, kajajegy, segély, közüzemi számlák átvállalása az önkormányzat által, iskolai hozzájárulás, plussz pontok felvételinél, hmm jó…jóó!
Egész élhető hely ez a Magyarország! Hisz itt minden magyar állampolgárnak alanyi jogon segít az állam boldogulni a …
Ja, hogy ez csak cigányoknak romáknak van? Ahha! Ez akkor is nagyon szép hiszen támogatják a cigány roma fiatalokat egyetemi tanulmányaikban! Vajon mit ír erről a roma értelmiség? Mennyi lehet az egyetemi képzésben résztvevő cigány romák száma? 0,5%? Ez biztos valami tévedés lesz! Több segélyt-segítséget kapnak mint a többi magyar állampolgár, nem dolgoznak, nem fizetnek adót, rabolnak, gyilkolásszák a többi magyar állampolgárt és még tanulni sem akarnak? Ezek jönnének Kanadába? És mit szól mindezekhez a magyar társadalom?
Tüntetést szervez „Roma honfitársaik alapvető jogaiért”!
Furcsa hely ez a Kelet-Európa…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sicksociety.blog.hu/api/trackback/id/tr92883175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása